keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Frendeistä parhaimmat

Hei taas! 

Mietin te mist tekisin postauksen ettei taas tuu sellast 'moi ei oo aihetta. Okei kiva moi' postaust, mutku ei vaa oo aihetta eikä oo tapahtunu mitää... Sori oon pahoillani. Kertokaa toki ideoita :)

Ja ihan vaa btw. Meni toi 1000 katsonta kertaa rikki mikä on mulle saavutus 

No voisin kertoo vähä mun frendeist. Josta oon jotain ehkä kertonukki.
Ekaks Arska eli Aaros.

Aaros on mun paras kaveri, johon luotan täysillä. Mustakki se Arska. Vaik Arska on välil iha sika ärsyttävä ja KOVA ÄÄNINEN! se on super luottettava ja hauska, pieni aivoton apina. :*
On Aaros joskus tehny jotain tyhmiikin juttui mut kaikki on anteeks annettu ja unohdettu. 
Ja Aaros kiitti et oot jaksanu mua, vaik oonki iha paras ehkä vähän väkivaltainen rakkaus pakkaus xD










Arska -> Never gonna be alone ~ Nickelback
(Älä mieti likaa ;) )

Sit Maija. Maija on se erikoinen ei vaan omaperäinen ilopilleri jol on ain välil iha mahtavii ideoita. Maijan kaa oon jakanu joitain asioita jotai Arskakaan ei tiiä. Maijan kaa puhutaan paljon syvällisii ja paljon muutakin :)






Maija -> samsara on se juttu ;)

Sit tosta vaikka Milla. Millan kaa vasta syvällisiä puhuttankin. No vitsi vitsi. Kaikkien kaa puhutaan syvällisiä. Milla on semmonen kunigatar mehiläinen ;) Älä ota kaikkee tosissaan. Millan kaa voi oikeest puhuu kaikesta, melkein ainakin. Milla on luotettava ja ihana frendi. Millasta kannattaa pitää kiinni :) Milla Roberi on yks parhaist muistois mitä ylä asteelt mulle jää 









What are you waiting for ~ Nickelback
(Älä säkään mieti liikaa)

Sit Roosa. Roosal on ne epäsoveliaimmista soveliaimmat jutut, niin kuin siveydensipuli. Roosal on parhaat jutut, koska onhan ne kaksmieliset jutut iha parhait XD Roosa on normaali just sillon kun juttuu lentää, eikä se voi vaan olla hiljaa. 



If Today Was Your Last Day ~ yllättäkö jos sanon Nickelback

❤️Pihla