maanantai 17. huhtikuuta 2017

I'm back bitches


Ai hei, teitäki näkee joskus
Tai siis paremminki mua näkee joskus

Tuli pitkästä aikaa blogi mieleen kun eräs ihana ihminen muistutti tän olemassa olosta kertomalla et käy aina uskollisesti tarkistamassa oonko tehny tänne mitään. Kiitos siitä ♥ 

Viimesimmän postauksen jälkeen on tapahtunu niin paljon, niiku elämäs yleensäkkin.
Isoimpia asioita mitä tässä nyt varmaa kannattaa mainita niih...
TÄYTIN 18 VUOTTA!!!!!!!!!
SAIN AUTOKORTIN!!!!!! ja pääsin inssin ekalla läpi!!
Oon saanu paljon uusii tuttavuksii 
Oon oppinu paljon itestäniki tässä välissä.
Hankin uuden korun mun industrial lävistykseen!! Which is pretty af btw


Tosta kortista tuli mieleen tällänen pieni hupaisa tarina.
ööm noin kolme tuntii sen inssin jälkeen, päätin lähtee hakee kaverii koulusta. Noh mun autossa (tai siis se on mun isän auto mut mun käytössä) oli tankki aika tyhjillään joten ajoin sitten tankin kautta. Ajoin sit bensa-asemalle ja katoin kummalla puolella mul on tankki. Lähin sit kääntää autoo siihen paikalle ja tuli sellanen pieni töytäys. Ensimmäinen ajatus joka nous mieleen; voi paska. Ajoin sit nätisti siihen kanttikiveen :/ Tähän mun selitys on se et ajan isompaa ja pitempää autoo ku millä opettelin ajaa, joten en osaa kunnolla arvioida auton kokoo.
Noh pysähdyin sit siihen paikalle ja nousin kattoo minkälainen jälki jäi. Ei näkyny mitään muuta ku pieni naarmu joten no hätä.
Siinä sit tankkasin, ajoin sinne koululle, parkkeerasin ja jäin oottaa mun kavereita.
Sieltä ne sit saapuivat pienen odotuksen jälkeen ja hyppäs autoon. Keskusteltiin hetki ja pohdittiin mitä tehään ja sit, koska keskustelu ei oikeen edenny laitoin parkkin päälle (mul on siis automaattinen auto). Samalla ku vaihoin parkki vaihteen päälle auto nytkähti alaspäin. Kaverit säikäti mut totesin vaa et ei hätää, se on noi jouset jotka laskee. Ja siis näin se auto aina tekee ku laittaa P-vaihteen päälle tai käynnistää auton.
Pari ohikulkijaa tuli ikkunalle sanoo et mul on rengas kai puhki. Totesin vaa siihen samaan syssyyn et ei oo laitoin vaan P-vaihteen päälle. Pienen hetken sit siinä mietin ja sit tuli sellanen voihan vi**u ei kai mul oikeesti oo rengas puhki. Hyppäsin ulos autosta ja kävin kattoo sen eturenkaan millä olin siinä tankilla osuni siihen kanttiin. Ja arvatkaas mitä?! SE OLI TYHJÄ!!!!
Eikun soittamaan isälle että mitä teen. Kaiken lisäks siihen tuli samalla opettaja kysyy et tiesinkö et kyseessä on opettajien parkkipaikka. Katoin hetken sitä opettajaa sillee joo en tienny mut täs on nyt vähän jotain muuta mielessä.
Sinne meni nastarengas. Ja siis siinä renkaassa meni sitten vanne paskaks eikä kumi.

Ja tota tossa tarinassa on nyt varmaan tarpeeks luettavaa niin kerron vaan tälleen loppuun, että oon myös päättäny ottaa tatuoinnin. Siitä sitten myöhemmin lisää :* ♥


♥Pihal
(on muuten mun uus lempinimi, tänks m8s)