keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Trapetsi on se juttu

Moi taas rakas lukija.

Mun oli tarkotus tehä teille video, mut kun joku läski ei jaksanu videoida (ja nyt en tarkoita itseäni) tai no kyl joku jakso mut kun en ole saanut sitä videota niin antaa olla sitten. EN TEE SITÄ HEMMETIN VIDEOTA.

Mut siis sen aihe ja tän postauksen aihe on mun harrastus joka siis on sirkus :) oon harrastanu ratsastusta mut kun se on kallista niin enpä enää harrasta plus mun polvi on paskana nyt (ollu jo yli puol vuotta) niin en ois ees saanu ratsastaa :'(

Mutta... mutta... Harrastan sirkusta Eskolla. Ja se ei oo mikään poika tai mitään mitä se ekana tuo mieleen vaan se on lyhenne sanasta Espoon esittävä taidekoulu. Ja niin... nyt kaikki miettii et miten sirkusta voi harrastaa tai et mitä siel tehään. No mun ihan oma lajini on trapetsi. Eli toisin sanoen mä treenaan trapetsia ja siel kaikkii niit temppuja. HUAHH... mitä hittoa mä taas selitän. No jaa... sirkus ja trapetsi siinä se. PISTE tajutkaa nyt.

Haluutekko kuvia kun sitä videota ette nyt saa...?????

Tässä tulee. Olkaa hyvät:


Täs on melkeen kaks mun temppuu

Nää on harkois nä kuvat ja mun treeni vaatteet jäi himaa joten uhah


Tää on sit pudotus joten kuvaa on vaikee ottaa





Elikkäs mun temput ei oo mitää näyttävimpii mut ottakaa huomioon et oon ollu trapetsil vaan puol vuotta :)

Ainii... Meil oli esitykset joten koitan hommaa niistä vähän laadukkaampii kuvii tänne (siis et mul ois esitysasu ja tällee)

 ♥ Pihla

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Hei kaikki ihanaiset ihmiset

Elikkäs hei kaikki!

Oon -99 tyttö, joka päätti aloittaa taas bloggaamisen ja kyllä taas, koska mulla on ollut aijemminkin blogi joka kuihtu kun ei ollut aikaa tehdä sitä :( Mutta nyt tää bloggaus into palasi ja päätin alkaa kirjottelee blogii ja tekee videoita koska se on jotenkin paljon helpompaa.... Käykää tsekkaa mun alotus vlogi se on tyhjää joskus ku jaksat, koska mä läski en jaksa linkata sitä tai yhtää mitää ni eti se ihan ite






Elikkäs nyt viikonloppu on kulunut mun serkuilla täällä kaukana jossain. Ollaan tehty kaiken näköstä esim. rikottu jäätä, kannettu puita ja turvetta ja tehty töitä möksällä jajajaj.... ajettu peltoautoo sekä kuvattu :)


No ei täs sit muuta....
Nähään ens postaukses tai videos ja tottakai käykää tykkäämässä ja kommentoikaa mun videoita ;)

P.S. noit videoit ei oo joten.....