lauantai 16. elokuuta 2014

Rippimekko ongelmia

Hei taas kaikki, jotka vaivautuu lukemaan tälläst tylsäää, ei niin mielenkiintosta ja arkista blogia jota kirjotteleempi hyvin epämielenkiintoinen tyttö 

 Joo eli tutkiskelin tossa rippimekkoja (koska en tosiaankaan tiiä mitä laittaisin päälleni konffikseen). No yllättääkö jotenkin et löysin vaikka kuinka monta kivaa mekkoo? 
Mut yritäppä sit kertoo niist äitille ja keskustella sen kaa niist mekoist. Joo kuten arvata saattaa siinä kävi just niin ku voitte arvata. 'Ei me ny tollasta' 'Hui meten kallis' 'Eiks meil oo tommonen saman tyylinen' 'Kato nyt sun kaappis, siel on varmasti jotain' eli mikään mun kattoma mekko ei kelpaa ja kaiken näkösii selityksii löytyy... 
Just nyt on semmonen fiilis et ei sit v**** pidetä mitää konffisjuhlii ku ei mikää kelpaa. 
Okei, mä tajuun et ei oo varaa kaikkeen, mut senki voi sanoo suoraa eikä et 'Kumminki siin toimitukses kestää ja mitä jos se ei istu sun päälle' tai et 'Eiks sul mukaa oo mitään mekkoo' oikei joo mun konffikseen on jotai kolmisen viikoa ja voi olla et se ei ehi tai jotai mut EN OLE MIKÄÄN TIETÄMÄTÖN JA AIVOTON PIKKU LAPSI enää. Mulle voi ja TÄYTYY puhuu suoraan eikä kiemmurrellen 
KIITOS 

Sit mulle myös ehdotettan et tee ite ja eiks sul ollu joku mekko tekeillä, teeppä se loppuun ja siin sulle rippimekko. Joo on tekeil mekko, mut se on kesämekko ei rippimekko. En valitettavasti osaa tehä sellast mekkoo jonka haluisin rippimekoks et sori nyt vaan. Ja jos rupeisin tekee sellast mekkoo minkä haluun ja millast oon kattellu nii laatu ois 10+ ja ei kyl tulis ikin valmist. 

Näytän nyt teille mimmosii mekkoi kattelin nii voisitte vaik ymmärtääkki mua 





 http://i3.ztat.net/large/LA/02/1C/01/OG/11/LA021C01O-G11@2.jpg

 

 Tälläsii mekkoi oon kattellu, et tosiaanki rupeen väsää jotai tälläst noin kolmes viikos allekki. Et jippii. Riemuitkaamme ja niin edelleen.
 En sit tosiaankaan tiiä mitä laittaa päälle sinne konffikseen ja ois myös ihan kiva tietää minkälaiset kengät ostetaan konfiksee vai ostetaanko, minkälaiset korut laitan vai laitanko mitää yms.

Ongelmia on monenlaisia tässä on yks mun ongelmista vaik ei ookkaa suurimmasta päästä ookkaa :)

Pikku hiljaa alkaa tulee semmonen stressi paniikki konffiksest, et en kestä varmaa ees puhuu siit. En ikin ois arvannu stressaavani täst aihees tai ylipäätää mistää juhlist en ees mun häistä sit joskus vuonna nakki ja muussi ku sekin on mut taitaaki olla et must tulee sit ennen häit kauhee monsteri joka ei kestä mitää :'D jos siis ees meen naimisii ;)
Tiiäteks sen tuntee ku kaikke mekot mitä katotte et ois kivoi ei sovi sulle tai ei näytä enää hytää kivoilt sun pääl. No mul on semmonen tunne ain kaikist mekoist mitä kattelen KAIKISTA. Ne ei vaan ikin sovi mulle. Mekoil on jotai mua vastaa. En tykkää niist. Sellassii salakaavalii ne mekot, tehneet keskenään sopimuksen ettei sovi mulle :'(











♥Pihla

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi eka ja toka ♡

Unknown kirjoitti...

Mistä sivulta toi eka valkee mekko on?

Unknown kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
PIhla kirjoitti...

Nyt oli paha... Kuten ehkä huomaat postaus on 2014 kesältä (?) joten en tarkkaan muista, mutta oiskohan ehkä zalandon nettisivuilta tai nelly... ehkä en lupaa mitään.