keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Muumihamo

Hei taas kaikki!

Mun piti tehä teille sellanen joulukalenteri, mut mut en sit tehnykkää, ku ei oo aikaa enkä varmaa ois jaksanukkaa. Että ei siitä sit sen enempää. Mut joulukuun aikan on kyl varmasti luvassa enemmän postauksii ku normaalisti (jos jaksan tehä ;D olen laiska tiedetään) koska lomat yms. 

Postaukseen siis. Tän postauksen idea on et kerron mikä muumihahmo haluisin olla ja miks (jos nyt oikein muistan). Eli toisin sanoen tylsä, vai mitä. 

Mutta joo. Eli haluisin olla pikkumyy, koska se on muumihahmoista eniten normaalin näkönen (ja nuuskamuikkunen) ja rohkee, semmonen tempperamenttinen ja sanavalmis. Vaikka myy on myy on pieni se on hahmona suuri ja semmonen joka tetää kaiken kaikesta ja on ihan kaikki alla ja utelee hirveesti (ihan niiku minäki). Myy on seikkailunhaluinen ja kaipaa koko ajan toimintaa (hyvä niin ei tuu tylsää ;) ).


Noniin se siitä sitte. Enpä tiiäkkää mitä muuta voisin sit sanoo/kirjottaa siit, nii en kirjota mitää.

Sit kyselisin vähä mielipiteitä ihmisiltä. Eli aijon taas vaihteeks värjää hiukset, mut en tiiä värjäänkö koko pään vai teenkö niiku oon tehny aina eli värjään vaa latvat. Siinä ois eka mihin voi sanoa mielipiteensä. Toinen juttu oiski sit se väri tai oikeastaa sävy: 


1) Syvä punaruskea/mahongin punaruskea



2) Hehkuva punaruskee


3) sit tämmöset 


4) tommonen pinkki 


5) sit mennääki tommoseen sähkönsinisee

3-5 on enemmäki latvoille ajateltuu (ja tarkotan kuvien latvojen värejä;) ) mut 3 ois sävyltää iha kiva koko päälleki

Sanokaa rohkeasti mielipiteenne. Se voi vaikuttaa. 

❤️Pihla

P.S. Se tarkka silmänen siellä ruudun ääressä saatto huomaa et 3-5 kuvien ihmiset on little mixin laulajat Jesy, Perrie ja Jade :)  

Ei kommentteja: