keskiviikko 31. joulukuuta 2014

2015

No hupsista heijaa.. 
Joulu meni ja ylläri pylläri en saanu joulupostausta aikaseks. Loma on vaa valunu eteenpäi ja koht on seki ohi. Ysi luokkaa ennää puol vuotta, sit sekin on ohi. Mut yks asia mikä ei oo koht ohi on vuos 2015. Uusi vuosi uudet kujeet?

No empä usko mut vuosi on paljon aikaa. Yks taattu muutos on koulu ja kaveri. Niin ikävää kun se onkin, tiedän ja mun on pakko se myöntää et kaveripiirit tulee muuttumaan. Herran jestas ei mun pitäny tälläsestä höpötellä O.o

No kerrompa miten loma on menny. Kun koulu loppu menin mummille jouluaattona porukat tuli sinne ja tehtiin pikkusiskon kaa vaihto, eli tulin kotiin. Sit oon ollu kotona ja 'vahtinu' mun pikkuveljee.
 Joulupäivästä lähtien on päivät kulkenu samaa rataa. Herään klo.10-11, meen aamupalalle ja katon et veli syö kans, laitan veljen kattoo netflixii, haen läppärin yläkerrasta, palaan alakertaan ja linnoitun sohvan nurkaa kattomaan pretty little liarsii tai teen wolfii. sit joskus klo.13-14 alan tekee ruokaa, sit syödään jonka jälkee perhe tuttu tulee hakee veljen leikkimään, käytän koirat, jatkan mun ohjelmien kattomista, jossain välis äiti tulee himaan, syön jonkin näköst välipalaa, klo.19 isä tulee, kerron mitä oon tehny ja missä välis veli on lähteny, jatkan ohjelmiani, klo.22 meen omaan huoneeseen ja jatkat niitä mun ohjelmii, klo.01 meen nukkuu ja sit alkaa alusta. 

Näin iltasin oon miettiny tota mun rutiinii ja tajunnu et mul ei oo elämää. Aika ahdistavaa :S 
Mä vaan haaveilen kaikesta ja murskaan kaikki haaveet paljastamalla itelleni totuuden. Ois esim kiva uusii mun vaatekaappi, mut ei oo rahaa. Ois kiva sisustaa mun huone uusiks, mut ei oo rahaa, ois kiva värjää hiukset ja tehä joku yyber hieno muodon muutos, mut ei oo rahaa enkä todellakaan tulis ite niitten muutosten kaa toimeen. Ois kiva saada rahaa tekemällä jotain kivaa kuten vaateita tai koruja tai jotain muuta jota mä osaisinki tai josta sais oikeesti rahaaki, mut kukaa ei ota töihin koska oon ala-ikänen ja mua koskee tiukat lait.
Että sellasta. 

No joo...
Siinä oli taas vaihteeks jotain aivan älytöntä mun ajatusten juoksusta ja uus postaus pitkästä aikaa ja sillee....

♥Pihla

maanantai 15. joulukuuta 2014

TV- ja leffa top 3

Heippa hei

Joo tota mul on jotenki vaa loppunu kaikki "järkevät" postaus ideat joten täs nyt teille jotain.
Eli kerron nyt mun tän hetken TV-sarjojen ja leffonen top 3 ja miks just ne.

Alotetaan TV-sarjoista joit on 4 koska en vaan voi tiivistää 3 tai voisin itse asiassa tiivistää 2 mut nääh... 1. ja 2. on niiku saman arvosii koska en voi määrittää niit paremmuus järjestykseen.

1. On.... Teen Wolf ❤️


Niin ihana sarja ❤️ kuolisin ilman sitä. Kaikki kattokaa sitä nii ymmärrätte.



2. PLL ❤️ eli kaikki jotka ei tiiä (eli idiootit)  Pretty Little Liars 


Tähänki saman sanon ku Teen Wolfii ❤️ Kattokaa nii ymmärrätte 



3. Arrow 


Arrow oli aluks iha sika kiva sarja, mut sit mä tipuin kärryiltä ja päätin alottaa koko sarjan alusta.



Ja tos on yks hyvä syy kattoo arrowii

4. Ööhhh... No mä ehin jo unohtaa sen nejännen joten ei se oo nii tärkee sit ollukaa

Sit ne leffat. Öööh nyt on kyl vaikeeta, koska liikaa leffoi (kiitos isäni joka keräilee leffoja tai no keräili)

1. Jos myyttihovist tehtäis leffa nii ehdottomasti se mutku ei oo tehty eikä varmaa tehä nii ei sit. Mut varmaa joku Fast and furious leffat, kosk ne on nii kivoi  toiminta leffoi ja sit Diesel ❤️


2. Pirates of the caribbean, koska Depp ja koska neki on sellassii toiminta komedioit 



3. Tyylii joku Harry Potter leffat. Ne nyt vaa on kivoi :) 

Siinä oli teille uus postaus taas pitkäst aikaa. Nyt mä palaan tohon tylsään koulu elämää ja koitan tehä jotain järkevää 

❤️ Urhea Luovuttaja 

Joulukuun must have

Elikkäs, sain jonku iha huippu idean, et teen postauksen siitä mitä haluun/tarviin joulukuuna tai joululahjaks.

Olin aattellu et tänä vuon en pyydä mitää joululahjaks 'ku en tarvii mitää'. Mut tottakai mä ny jotai tarviin. Ja yllätys pyllätys, mähän keksin mitä kaikkeen tarviin. joten täältä pesee


1. Polaroid kamera, koska ne vaan on nii siistei ja hieno ja kaikkee ♥


2. Uudet kuoret iha vaa varuiks ja niitten täytyy olla tost ylemmäst kuvast keskeltä noi pinkit, koska... ♥

3. Uudet kengät ois jees

4. Sellanen matkalaturi juttu systeemi ihan vaa varuilt ois kiva. 

Tiiän ettei näist tyylii mikää (okei 4. tulee todennäkösesti joululahjaks) tuu toteutuu koska no money :'( 

♥Pihla



keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Muumihamo

Hei taas kaikki!

Mun piti tehä teille sellanen joulukalenteri, mut mut en sit tehnykkää, ku ei oo aikaa enkä varmaa ois jaksanukkaa. Että ei siitä sit sen enempää. Mut joulukuun aikan on kyl varmasti luvassa enemmän postauksii ku normaalisti (jos jaksan tehä ;D olen laiska tiedetään) koska lomat yms. 

Postaukseen siis. Tän postauksen idea on et kerron mikä muumihahmo haluisin olla ja miks (jos nyt oikein muistan). Eli toisin sanoen tylsä, vai mitä. 

Mutta joo. Eli haluisin olla pikkumyy, koska se on muumihahmoista eniten normaalin näkönen (ja nuuskamuikkunen) ja rohkee, semmonen tempperamenttinen ja sanavalmis. Vaikka myy on myy on pieni se on hahmona suuri ja semmonen joka tetää kaiken kaikesta ja on ihan kaikki alla ja utelee hirveesti (ihan niiku minäki). Myy on seikkailunhaluinen ja kaipaa koko ajan toimintaa (hyvä niin ei tuu tylsää ;) ).


Noniin se siitä sitte. Enpä tiiäkkää mitä muuta voisin sit sanoo/kirjottaa siit, nii en kirjota mitää.

Sit kyselisin vähä mielipiteitä ihmisiltä. Eli aijon taas vaihteeks värjää hiukset, mut en tiiä värjäänkö koko pään vai teenkö niiku oon tehny aina eli värjään vaa latvat. Siinä ois eka mihin voi sanoa mielipiteensä. Toinen juttu oiski sit se väri tai oikeastaa sävy: 


1) Syvä punaruskea/mahongin punaruskea



2) Hehkuva punaruskee


3) sit tämmöset 


4) tommonen pinkki 


5) sit mennääki tommoseen sähkönsinisee

3-5 on enemmäki latvoille ajateltuu (ja tarkotan kuvien latvojen värejä;) ) mut 3 ois sävyltää iha kiva koko päälleki

Sanokaa rohkeasti mielipiteenne. Se voi vaikuttaa. 

❤️Pihla

P.S. Se tarkka silmänen siellä ruudun ääressä saatto huomaa et 3-5 kuvien ihmiset on little mixin laulajat Jesy, Perrie ja Jade :)