lauantai 21. maaliskuuta 2015

Sponssattu

Elikkäs, kerrompa mun ihmeellisestä perjantai päivästä.

No... Skipataan toti koulu osuus, PAITSI se et Aaros keksi et mennää shoppailee, jos mult löytys rahaa tai jos saisin rahaa. No mul ei oollu rahaa enkä olis sitä äitiltä tai isältä saanu, joten soitin mummille et voiks se laittaa mulle vähän rahaa. Juu se sit suostu moiseen ehdotukseen.

Mentii Arskalle hakee sen lompakko ja syömää, koska mul oli nälkä (ja on nytki)
Sit siin ku olin syömäs mummi soitti ja kerto et se oli siirtäny mulle 100€!! En vieläkää oikee usko sitä koska aattelin et saisin max 50€ mut ei ku sielt tuli 100€. No sit siit lähettii meille päi hakee mun kamat ja niin pois päi. Aluks oltii aateltu et mennää Stadii mut ei me sit jaksettu vaa päätettii et mennää vaa Selloo.

No tultii sit meille ja ensimmäinen asia mitä mun vanhemmat sano: Pihla käytä koira ennen ku meet minnekkää. Jep olipa huippu kivaa. No tehtii sit pika lenkki et keretää dösää. Siin ku tultii takas meille, et heitetää koira sisälle ja otettaan mun kamat ja lähetää. Meil sit tehtiin eteises siivousta, joka tarkoittaa et väli ovi oli auki (minkä minä hienona kiireisenä ihmisenä unohdin) ja menin sit avaa kiireesti oven koska se dösä. Takaa alko samaan aikaa kuuluu huutoo ja PAM koira oli juossu ulos. Bravoo Pihla.

No lähettii sit juoksee sitä kiinni. Se juoksi metsään ja me arskan kaa mentii perässä. Eipä saatu kiinni. Se hyppeli kalliota alas tielle, me tultiin perässä. Se katos ja me seistiin tyhminä tiellä. Sit se ilmesty ja syöksy metsää. Me mentii perässä. Sit taas tielle ja sit Titi päätti mennä metsän reunaa siel vähä syvemmäl eikä me jaksettu mennä sen perään vaa seurattiin sitä siin tiel. Sit päätin soittaa äitin apuun toisen koiran kaa. Sit se katos ja ilmesty hetken päästä. Siinä me sit juostii edestakasin ja sit äiti kutsu lisää apua, samalla ku Arskan kaa kiivettiin takas sinne metikköön. No lisä avulla saatiin se kii noin 20 min jahtauksen jälkeen.

Sitten me päästiin sinne Selloon. Viimeinki. Meil oli enää kolmisen tuntia aikaa kierrellä kauppoja joten meil oli sit kunnon suunnitelmat minne mennään, joka ilmeni sit erittäin hyväksi ajatukseksi.

Mun ostokset

Aaroksen ostokset

Vadelma rasva on bodyshopist ~ 13€

Garlings ~ 24.90€

Garlings ~ 14.90€

Gina Tricot ~ 29,95€

Garlings ~ 35€



Ostin mä muutakin, mut en viitti laittaa niist mitää.
Ai nii Arskan tärkein ostos unohtu:


Kuulemma makso jonkun euron tai jotai.

Sellasii ostoksii. Muuten täs on koko päivän vaivannu yks paita jonka ihan ekana bongasin mut en ostanu, ois ollu halpa mut ku en vaa oo varma siit, mut koska se vaivaa mua näin paljon käyn salee ostaa sen huomen. :)

Tällänen paita :P

♥Pihla





sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

16 bitch

♫♪ Tell  them that is my birthday
When I party like that
Ever night's my birthday
They don't know, so it's okay♪♫


Elikkäs, nyt viikonloppun juhlittiin Millan, Roosan, Arskan ja Maijan kaa mun synttäret (jota oli hiihtolomal :) ). Koulus ei tapahtunu mitää ihmeellistä, paitsi et Arska anto heti ruotsin tunnil lahjansa ja meinattii myöhästyy aamul silt ruotsin tunnilt ku käytii Alepas. Plus oli pirun hyvä sää ;)


Sit lähettii suoraa koulust suunnistaa Salmisaaren liikuntakeskuksee, jonne en varmaa yksin ois osannu. Mitäs me Salmisaares? 

Menossa valoa kohti

Kiipeilee, tietty... 
Se oli mun toka kerta ikin kiipeilemäs ja niin oli Millan ja kai Roosanki, mut Arskan eka kerta. Oon nii ylpee ittestäni, koska pääsin melkee kaikki seinät, joita kiipesin, iha ylös asti. Ja Arska saa olla ylpee ittestään, kosk meni iha sika hyvi ekaks kerraks ja Milla kans eikä Roosankaa suoritukses ollu mitää vikaa.
Ainut huono puoli ol se et mun jalat on eri kokoset ja oli pakko ottaa pinemmät kengät, joten se ne sit paino sitä toista jalkaa ikävästi ku käveli. 

#spiderman

Milla osaa lentäää O.o



Näil kolmel oli joku ihmeen letti buumi ja Arskaa ja Millaa ei oikee erottanu tuolt ylhäältä katsottuna.

Siit sit läheettii vähä yli kuus vaihtaa vaatteit sun muut ja äiti tuli hakee meit jossai puolen aikoihi.
Oltii sit jossai seittemän aikoihin meil ja mun piti sit tehä niille ruokaa, joten ouduin jättää ne mun huoneesee, eikä oo vielkää mitää hajuu mitä ne teki siel ainaki musa kuulu alas asti. Ku menin kertoo niille et voi tulla syömää niil oli joku ihmeen tanssi hetki menossa. 

Siin sit päästii syömää ja alko mennä vähä villiks toi touhu. Mul ja Millal oli iha omat jutut ja niin oli Roosal ja Arskal ja nauretii Millan kaa iha mitättömille asiolle. Niin siin sit kävi et Milla joutu/pääs/halus pitää mun hiuksii ylhääl ku jouduin sylkee kaiken Spriten suustani, kiitos Arskan joka nauratti just ku olin juomas.


Kun selvisimme tästä perusti Arska karkkikassan jonne jokasen piti laittaa euro-kaks et voidaan käydä Siwal. Siitä sit lähettii Siwaan Titin kaa, eli lopputulos oli et ne meni kaupaan sisälle ja mä jäi Titin kaa ulos, mikä oli erittäin hupaisaa.


Kuten ehkä voi noista edellisistä kuvista päätellä, Titille tuli heti ikävä heitä tai vaihtoehtoisesti se halus sisälle koska siellä oli lämmin tai tuoksu hyvälle.

Takasin tullessa alk kunnon deep puheet ja käytii läpi vähän kaikkee.
Sit siin jossain puolenyön aikoihin eli 23.30-24.00 alettin miettii mis Maija viipyy, koska hän ei ollut seurassamme kiipeilemäässä vaan aikoi liittyä seuraan myöhemmin. 
No siinä jossain kahelttoista Maijalta tulikin viestii et tulkaa avaa ovi ja jotain myös siitä et mun isä nukkuu. 
Sen suunnitelmissa oli et se tulee säikyttää meijät, koska oli ihan varma et katotaan jotain leffaa alhaal, mut eipä oltu, vaan siellä oli mun isä nukkumassa ja se oli hiippaillu meijän takapihalle ikkunan luo. 

Go Maija

Sit 00.30 lähettii saattaa Millaa ja Roosaa dösärille. Siin dösäril meil oli Maijan ja Arskan kaa tietanssiesitys tai jotain vastaavaa. Sit lähettii takas meille ja kun saavuimme takaisin Maija ei löytänyt puhelintaan. Hetken kulttua se löytyi Maijan rintikoista. 


Sit ruvettin kattoo leffaa, jonka aikan kaikki nukati. Arska siirty sit joskus kolmelt mun huoneeseen nukkuu ja mun piti ettii sille peitto, tyyny ja lakana. Sit menin kattoo sitä leffaa ja nukahdin uudestaan. Sit ku se oli loppu heräsin ja laitoin toisen leffan ja nukahdin taas. Ku se oli loppu herätin Maijan ja me mentii mun huoneeseen nukkuu. 


Sit aamul Arska lähti kaheltoist suurin piirteen peliin ja päästi Titin karkuun, joten sit joudun hakee sen naapurista jonne kaikki meijän koirat on aina karannu. Maija oli meil sit jonnekki kuuteen tai seittemään. Katottii vaa netflixii ja youtubee sohval koko se aika. Netflixist katottii sit barbieii xD
Muistakaa lapseet pakoputki on schlandpuufa xD 

Sen pitunen se ;)

♥Pihla

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Pulmia, Elämän suuria valintoja

Hei taas! 

Siitä onki aikaa ku jaksoin kirjotella. Ja siitä laiskuudestakin saan vaan syyttää itteeni. Suunnitelmia oli mut ne vähä niiku jäi ja jäi ja jäi. Mun yks suunnitelma oli synttäreihin liittyvä mut synttäripäivä oliki vähä leim. Ehk sit tällä viikol

On ollu vähä kaikenlaista ei mittän, kokeita, Tuntemattoman Sotilaan esitelmä, liikuntamessut ja stressiä. JA YHTEISHAKU josta en oo vieläkään päässy yli.
Pitäskö kumminkin hakeutuu sinne omniaa, tekiskö sen kaksoistutkinnon vai ei, mitä jos sit kumminkin, vaiko eikö, mut sit toisaalta, nääh -tällästä pyörii mun päässä. Ollakko vaiko eikö olla ;)


Omniassa olis sit tämmöst ⬆️ eli menisin opiskelee vaatetusalalle. 
Mul on pienestä pitäen ollu sellanen ihme unelma et joskus saisin tehtyy oman malliston. Ehkä joskus ehkä joskus 


Toinen asia mikä kiinnostais on tossa. Korkeet tavotteet mulla, hyvä juttu? Vaiko eikö?

Tunnetusti oon ***** huono tekee valintoja mikä on mun yks huonoista puolista. Toinen on mun pirun laiska asenne mistä en vaa pääse eroon. Ja sit tietenki mun innostus ihmeelisiin asioihin mikä sit lopahtaa melko pian. 

Miten mä kestän itteeni... 

❤️Pihla 

P.S. Pahoittelen et mun postaukset on aina tälläsii ihmeellisii mut ei tarvii jatkuvasti kertoo sitä mulle iha ku en tietäs. Ei vaa oo aiheita. Jos ei kelpaa antaa aiheita sit... Nii