sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Toivon että ymmärrätte jotain

Näin pitemmittä selostuksitta ja selittelyjä, musta tuntuu et mun on aika kertoo jotain, sanoo jotain, selittää jotain mitä oon pyöritelly päässäni jo pitkään. 

Kun porukka sanoo et lukion 2. vuos on vaikein/rankin niin voin sanoo et joo kyllä on. Mut ainakaan mulle ei pelkästään koulun takii. Siihen vaikuttaa kaikki muukin ku vaan se koulu. Kai se on tää ikäkin, joka vaikuttaa. Sitä vaan alkaa kasvaa ihmisenä. Ymmärtää jotain ja ettii iteensä.
Rehellisesti tänä syksynä on tapahtunu niin paljon. Ja tiedän ettei vaan mulle vaan tosi monelle mun tutullekin/läheiselle tää on ollu tosi rankka syksy. 

Kuvahaun tulos haulle dumbledore quotes

Ite oon joutunu jättämään hyvästit muutamalle ihmiselle, joka on tosi väärin. Oon kuluttanu iteeni loppuun, koska en tienny mitä muutakaan tehdä. Kadotin iteni ja syyn miks kaikki tää on mitenkään merkittävää. Oon halunnu luovuttaa, mut sit en kumminkaa suostu hyväksymään sitä. 
Todellisuudessa en oo suostunu luovuttamaan niiden muutamien ihmisten takia joiden tiedän välittävän. 

Kuvahaun tulos haulle dumbledore quotes


Oon viettäny tosi paljon aikaa miettien mikä oikeesti mun elämässä on merkityksetöntä ja mikä ei. Oon miettiny mitä oikeesti haluun tehä ja saavuttaa. Ja oon saanu niin tarpeeks kaikesta sosiaalisesta mediasta. Ihan vaan sen takia et se on täynnä kaikkee paskaa millä ei oo mitään todellista arvoo. Ja viime aikoina oon vaan tullu sellaseen tulokseen et haluun pois kaikesta siitä. Joten viime viikolla poistin instan puhelimesta, mutten viittiny poistaa mun tiliä sen takia, että siellä on niin paljon muistoja joita en haluais kadottaa. Ja samaa kohtaloa mietin tälle blogillekkin. En vaan haluu enää määrittää itteeni somen avulla. En haluu nähdä enää kenenkään some-minää. Haluun elää oikeesti tätä elämää somen ulkopuolella, koska se on se mikä on todellista ja merkityksellistä. Mä en vaan jaksa kaikkee sitä somen paskaa enää.

Kuvahaun tulos haulle dumbledore quotes

Tossa joulujuhlassa mikä oli tällä viikolla juteltiin yhen mun kaverin kanssa ja kävin samalla läpi niitä ehkä synkimpiä asioita mitä mun päässä liikkuu. Ja ainut niistä keskustelun aikana käydyistä asioista joitsa haluun nyt sanoo jotain on, että muutama viikko takaperin kun olin ulkona porukalla muutaman kaverin kaa (jos nyt voin heitä kavereiksi sanoa) ja oltiin kaikki lähössä omille teillemme ja multa kysyttiin useeseen otteeseen, että pääsenkö mä varmasti himaan, jos vaan tietäisitte että kuinka tärkee juttu se oli mulle. Haluun vaan kiittää niitä ihmisiä siitä huolenpidosta. Vaikkei kukaan heistä tuskin lue tätä mutta silti kiitos. Itkin vaan koko matkan ku kävelin kotiin. Onnesta, ilosta, kiitollisuudesta. 

Kuvahaun tulos haulle sirius black quotes

Mutta joo, taidan jättää tän nyt tähän ja sanoa kiitos kaikille ihmiselle jotka ootte aidosti mukana mun elämässä ja teette siitä merkityksellistä. 
Ja tosiaan jos joku päivä tuutte tänne kattomaan onko tullu postausta, joita olen tosi huono tekemään, ja ette löydä enää blogia niin tiedättepähän sitten, että olen todennäköisemmin poistanu blogin muun sosiaalisen median mukana, kosksa mä vaan henkilökohtasesti en jaksa sitä enään. Tarviin omaa aikaa pois somesta. 
Osuvasti lainataan pari riviä robinin Jotain Aitoo biisistä:

Sillä mä tarviin jotain aitoo,
 en haluu elää mun elämää
 kun se pyöris vaa screenillä.


(Nää kaikki Harry Potter quotes, koska pidin Potter maratonin ja tajusin kuinka paljon hyvä viisauksia sieltä löytyy)

♥Pihla

torstai 27. lokakuuta 2016

Jotain uutta

Hei taas kaikki. 
Haluun kokeilla yhtä juttuu niin älkää tappakko mua. 

So I was thinking of write in English. I don't know how you will like it but just let me try and see what happens. 
The reason why I was thinking of trying this is that I have had some foreign readers so I wanted to see if it's a good idea to write in English. And I kind of got some push to try this from reading a novel in English. Now that I think of it, it could be good idea taking into account that I'm planing to go to be an au pair and I'm dreaming of a life abroad. So why the hell not. Sorry for the bad language. 
Although I know I'm not the most active person online or even the post one in a month kind and I am sorry for that, trust me. But you have to understand, I have life out side the internet which is surprising. 

I don't have any kind of plan for this post but i could tell something about me in English for you guys.

So I'm 17 year-old girl from Finland. I'm in highschool and as a hobby I do circus twice a week and then I'm an teaching assistant once a week. That would be new information to my "old" readers. 
I'm really into fashion and that's why I'm dreaming a career as a fashion designer. 
And I have to warn you, I have dyslexia so if you found some interesting mistakes it's probably caused by that. 
I'm trying my hardest to avoid all the mistakes for your sake and to keep posting more so don't kill me if I fail, I'm just a human, a teenager, and I do mistakes, try to learn form them and move on. 

So please leave a comment on if you want to read more in English or in Finnish and of course if you have some of post ideas leave them in the comment too. I would love everyone who leaves me a post idea 'cause my head is so empty right now. And of course if you want to ask me anything you can leave that to the comments.
Actually I was thinking of doing a prom dress post if your interested 

♥Pihla

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Esikuvana osa 2

Heippa kaikki taas pitkästä aikaa!
 Nyt ois taas aika jatkaa tätä mun "sarjaa" tai miksikä sitä nyt haluaa kutsuakkin. 
Tällä kertaa kerron kolmesta ihmisestä, joden tyyliä seuraan.

Ensimmäinen henkilö on tyyliltään hyvin yksinkertainen ja hänen asunsa eivät varsinaisesti ole mitään sellaisia erikoisia ja poikkeavia. Hänen asunsa ovat yleensä hyvinkin sellaisia joita näkee hyvin usein kun liikkuu kaupungilla. Tottakai häneltä löytyy niitä kalliita hienoja merkki tuotteita niin kuin monella tai oikeastaan melkein kaikilla joiden tyyliä ihailen :/ 
Kyseisen henkilön tyyliin kuuluu vanhahtavien vaatekappaleiden käyttäminen. Eli hänen asuissaan on hyvin usein jotain vingate-tyylisiä vaatteita. Tämä on aikalailla minulle se syy miksi hän kuuluu tyyli-ikoni/esikuva listaani.
Tämä nuori nainen on ammatiltaan malli, hänestä voidaan itseasissa puhua supermallina. Hän on myös sukua edellisen postauksen toiselle henkilölle. Jos ette vielä keksinyt niin kyseessä on Kendall Jenner. 



Noi kengät ♥



Toi takki on rakkaus ♥

Rakastan noita housuja ♥♥


Jotain vingatea



Tämä asukokonaisuus ♥


Seuraava henkilö on edellisen tavoin supermalli ja itse asiassa he ovatkin hyvin läheisiä ystävyksiä. Tämä nuori malli on nimittäin Gigi Hadid. Kendallin tavoin Gigi on aina pinnalla ja asut ovat aina muodissa, mutta mitä voimmekaan odottaa kun hän kuitenkin työskentelee muodin parissa. Gigin tyyli on varmaankin lähinnä omaa tyyliäni ja siinä missä esimerkiksi Kendallin asussa on juuri vaikka kivat kengät ja paita niin Gigin koko asu on omasta mielestäni aivan täydellinen ja voisin vain kopioda koko asun ja pistää päälleni. Vaikkakin kyllä epäilen ettei kaikki hänen vaatteensa sopisi/istuisi minulle. Tarvitseeko mun enempää Gigin tyylistä selittää ;)

Takki on itse rakkaus ♥


Musta ja adidas ♥♥

Mulla on joku takki obsessio ♥









Seuraava henkilö on ylläripylläri supermalli myöskin.
Tämän nuoren neidin asuissa on aina jotain erilaista ja poikkeavaa. Hän vähän ehkä rikkoo "rajoja". Hänen tyylissään on rebel asennetta ja voisin oikeastaan luokitella hänen tyylinsä vähän enemmän sellaiseksi rock tyyppiseski. Joka vastaa aikalailla mun omaa tyyliä. 
Henkilöhän on itse Cara Delevingne (pieni hauska fakta Carasta: tiesittekö että Cara osaa beatboxata ja on hyväkin siinä;) )


Maastokuvio on aina ♥♥


Tää takki on just hauska ☺




♥♥♥

Tää yhdistelmä on aika riski mut ♥

Noi hiukset :')

Takki, TAKKI, takki ♥♥♥

Nahkatakki ei ole koskaan huono ♥


Ja bonuksena: 




Paris Fashion Week 2015 Balman ♥


Kaikki on niin ♥ täs


♥Pihla

tiistai 28. kesäkuuta 2016

ONNEE RAKAS 🦄💗

Tää postaus on omistettu nyt mun rakkaalle pikku yksisarviselle!!


Sinä pieni rakas sielunsiskoni, joka olet vihdoin 17v. haluan vain toivottaa sinulle hyvää syntymäpäivää!!!!

Ooot niin SÖPÖÖÖÖ 😱😍💗

Rakas olet nyt vihdoin saavuttanut 17 vuoden iän, jonka saavuttamalla et ole saavuttanut mitään sillä se on aivan turha ikä. Mutta toivottavasti tämä kriittinen vaihe ennen täysi-ikää on sinulle vauhdikas ja tapahtumarikas.




Tehdään paljon asioita yhdessä ja pidetään hauskaa! Oot aivan ihana ja rakas ja mahtava 💗


Suhun voi aina luottaa ja oot aina ollu mun tukena kun olen sitä tarvinnut. Ja toivon et oot aina, koska oot liian ihana ihminen päästettäväks menemään!! Musta on aivan ihanaa kuinka positiivinen osaat olla ja kuika aina tiedät oikeet sanat oikeeseen tilanteeseen, vaikka ehkä vähän ootki hölmö 💗





Oot oikeesti tosi tärkee mulle, muista se aina ja ikuisesti!! 💗💗




btw, miks ei olla koskaa käytetty tätä kuvaa?!?





Voit sit osasta näistä kuvista kiittää itteäs 💗 Yritin valita niistä kaikista hirveistä kuvista parhaimmat 💗


Onnee nyt vielä kultapieni!!
♥Pihla