lauantai 9. heinäkuuta 2016

Esikuvana osa 2

Heippa kaikki taas pitkästä aikaa!
 Nyt ois taas aika jatkaa tätä mun "sarjaa" tai miksikä sitä nyt haluaa kutsuakkin. 
Tällä kertaa kerron kolmesta ihmisestä, joden tyyliä seuraan.

Ensimmäinen henkilö on tyyliltään hyvin yksinkertainen ja hänen asunsa eivät varsinaisesti ole mitään sellaisia erikoisia ja poikkeavia. Hänen asunsa ovat yleensä hyvinkin sellaisia joita näkee hyvin usein kun liikkuu kaupungilla. Tottakai häneltä löytyy niitä kalliita hienoja merkki tuotteita niin kuin monella tai oikeastaan melkein kaikilla joiden tyyliä ihailen :/ 
Kyseisen henkilön tyyliin kuuluu vanhahtavien vaatekappaleiden käyttäminen. Eli hänen asuissaan on hyvin usein jotain vingate-tyylisiä vaatteita. Tämä on aikalailla minulle se syy miksi hän kuuluu tyyli-ikoni/esikuva listaani.
Tämä nuori nainen on ammatiltaan malli, hänestä voidaan itseasissa puhua supermallina. Hän on myös sukua edellisen postauksen toiselle henkilölle. Jos ette vielä keksinyt niin kyseessä on Kendall Jenner. 



Noi kengät ♥



Toi takki on rakkaus ♥

Rakastan noita housuja ♥♥


Jotain vingatea



Tämä asukokonaisuus ♥


Seuraava henkilö on edellisen tavoin supermalli ja itse asiassa he ovatkin hyvin läheisiä ystävyksiä. Tämä nuori malli on nimittäin Gigi Hadid. Kendallin tavoin Gigi on aina pinnalla ja asut ovat aina muodissa, mutta mitä voimmekaan odottaa kun hän kuitenkin työskentelee muodin parissa. Gigin tyyli on varmaankin lähinnä omaa tyyliäni ja siinä missä esimerkiksi Kendallin asussa on juuri vaikka kivat kengät ja paita niin Gigin koko asu on omasta mielestäni aivan täydellinen ja voisin vain kopioda koko asun ja pistää päälleni. Vaikkakin kyllä epäilen ettei kaikki hänen vaatteensa sopisi/istuisi minulle. Tarvitseeko mun enempää Gigin tyylistä selittää ;)

Takki on itse rakkaus ♥


Musta ja adidas ♥♥

Mulla on joku takki obsessio ♥









Seuraava henkilö on ylläripylläri supermalli myöskin.
Tämän nuoren neidin asuissa on aina jotain erilaista ja poikkeavaa. Hän vähän ehkä rikkoo "rajoja". Hänen tyylissään on rebel asennetta ja voisin oikeastaan luokitella hänen tyylinsä vähän enemmän sellaiseksi rock tyyppiseski. Joka vastaa aikalailla mun omaa tyyliä. 
Henkilöhän on itse Cara Delevingne (pieni hauska fakta Carasta: tiesittekö että Cara osaa beatboxata ja on hyväkin siinä;) )


Maastokuvio on aina ♥♥


Tää takki on just hauska ☺




♥♥♥

Tää yhdistelmä on aika riski mut ♥

Noi hiukset :')

Takki, TAKKI, takki ♥♥♥

Nahkatakki ei ole koskaan huono ♥


Ja bonuksena: 




Paris Fashion Week 2015 Balman ♥


Kaikki on niin ♥ täs


♥Pihla

Ei kommentteja: