lauantai 25. kesäkuuta 2016

Esikuvana

Heippa rallaa pupuseni, yksisarviset, kalat ja kaikki muutkin!

Hypään suoraan vaan aiheeseen, eli. Aiheena on sellainen asia kuin mun inspiraation lähteet tai ehkä paremminkin mun esikuvat näin niikuin muodin/vaatteiden kannalta. Tästä tulee ehkä vähän niinkuin "sarja" tai siis sillee et teen näitä useemman kuin vain tän yhden. Ja kaikille tiedoks että nää postaukset oonki sit suunnitellu!! Ensimmäisii postauksii joita oon oikeesti miettiny ja suunnitellu. 
Mutta hypätäämpäs, tai voitte te laukatakin, aiheeseen...
Kaikki nää mun esikuvat, joista nyt tässä kerron, on sellaisia henkilöitä (mainittakoon että he ovat julkisuuden henkilöitä kaikki), jotka varmasti kaikki tietää jotenkin. He eivät sitten ole pelkästään mun esikuvia, meinaan siis että on niitä muitakin mut en viitti kaikkia tässä esittelemään.
Hommahan toimii siis näin: Kerron ensin mistä juuri tykkään heidän tyylistään yms. ja sitten pari mun lempiasua heiltä (ja voin sanoa ettei niitä oo todellakaan ollu helppo valita)

Ensimäisenä henkilönä on nuori nainen, jonka varmasti kaikki tietää jollakin tasolla. Hänen tyylinsä on aika yleinen tai no oikeastaan ei yleinen, mutta mitä ikinä hän pitää päällään tulee melkein automaattisesti muotiin, joka ehkä selittää miksi myös seuraan häntä. 
Eritysesti pidän hänen asuissan siitä, että vaikka ne ovat hyvin normaaleja/basic, niisä on yleensä joku pieni erikoinen swisti tai juttu. Tai sitten juuri se pieni erikoinen asia on se juttu miksi pidän edes koko asusta.
Tämä nuori nainen vaikuttaa olevan hyvin sinut oman kroppansa kanssa ja pystyy pitämään ehkä hieman paljastavampiakin asuja kuin esim. minä. Muttei mitään Miley Cyrus tyyppistä tai edes mitään siskonsa luokkaa. Oikeestaan voisinkin melkein perua tämän väittämä lauseen, nyt kun aloin ajattelemaan asiaa.
Ainoat huonot puolet ovat nämä:
Useat asut ja vaatekappaleet maksavat todella todella paljon. Mutta tuskin se häntä haittaa kun näyttää sitä rahaa olevan.
Hän käyttää vaatekappaleitaan hyvin vähän sillä niitä on niin paljon. Melkein voisin väittää, että niitä tulee käytettyä vain sen yhden kerran.
Ja nyt kun olette miettineet että kenestä puhun niin TYNTYNTYYY...
Kyseessä on itse Kylie Jenner


Koska Balmain ♥

Ollu tosi pitkää yks mun suosikeista

Moschino on se juttu ♥



Rakastuin tähän mekkoon ensi silmäyksellä


Erityisesti toi takki ♥



Kengät eritysesti ♥

Toinen ihastuttava hekilömme on eräs Disneyn näyttelijätär. Hänen tyylissään tykkään erityisesti siitä että hän pukeutuu hyvin yksinkertaisesti ja tyyli on hyvin casual. Hänen asunsa ovat ehkä enemmän huoliteltuja ja sellaisia, joista ei välttämättä löydy niitä pieniä erikoisia juttuja/yksityiskohtia.
Toisin kuin Kylie hän käyttää samoja vaatekappaleita useamman kerran. JA hän käyttää arki asuissaan ihan normaaleja vaatteita, eikä mitään kunnon kalliita merkkejä. Jolloin siis kaikki vaatteet eivät maksa paljoa. Ja tämän takia voivat fanit ja kaikki muutkin löytää ja hakkia kyseisiä vaatteita. Tämä on omasta mielestäni ihan hyvä asia, sillä ainakin itse saatan etsiä vaateita sen mukaan mitä joku on käyttänyt, jos ne näyttävät silmääni kivoilta ja siltä että tulisin niitä itse käyttämään.
Ja tämä nuori neiti on Bella Thorne



Huom samat housut ku ylemmäs

-15 NYC muotiviikolta ♥





En vaa kestä ku tää mekko on niin nätti ♥

Takki ja laukku♥


Noi kengät on kaiken huippu ♥




Ja vielä bonuksena:
Yhteiskuva viime vuoden (2015) New Yorkin muotiviikolta

Ei mulla muuta, nähdään seuraavassa postauksessa
♥Pihla

Ei kommentteja: